FRØY KIDS- og FAMILIESAMLING PÅ FAGERHØY 22-24.juni.

×

Feilmelding

Påmeldingen er dessverre stengt!

Vi ønsker å informere om Frøy kids familiesamling på Faerhøy fjellstue. Dette er blitt en årlig tradisjon. Trenings/tursamling er åpen for alle Frøymedlemmer samt foresatte/søsken. Hovedtyngden av deltagere vil ligge i aldersgruppen 7-12 år.

Dette er en morsom og sosial samling der fokuset er å sykle tur og ha det gøy. Turene er av forskjellige vanskelighetsgrader og det vil være noe for alle. Turene går på stier og med noe transport i mellom på grusveier. Turene vil ha innslag av fine flytstier, kryssing av bekker, litt klatring til noen topper etterfulgt av fine nedkjøringer. Dagene sammen på Fagerhøy danner en fin ramme der barn og voksne kan bli bedre kjent.

Fagerhøy ligger ca 15 km fra Skeikampen, følg Peer Gynt vestover. Her bor vi midt i stimekkaet. Fagerhøy er leirskole i skoleåret og er godt tilpasset en treningssamling.

Fagerhøy har flere stuer som samlingspunkt når vi ikke sykler, lekerom for barn med klatrevegg og bordtennis. Og har man blitt våt på tur er store tørkerom tilgjengelig.

Påmeldingsfrist 1. juni.